DISTRIBUTIE DIRECTA

Derulam activitati de distributie angro a unui portofoliu larg de produse apartinand furnizorilor locali si internationali si vindem produsele respective catre clientii care detin autorizatii de distributie angro sau care sunt autorizati sa furnizeze medicamente catre populatie (farmacii, drogherii, spitale, depozite etc.).

Efectuam livrari catre clienti in maximum 48 de ore in orice regiune din tara si ne aprovizionam zilnic depozitele locale.


SERVICII LOGISTICE SI DE MARKETING

Furnizam o gama larga de servicii logistice producatorilor si furnizorilor: depozitare, manipulare, transport, livrare, precum si servicii de distributie de mostre, produse pentru studii clinice si materiale promotionale.

Portofoliul nostru de Servicii de Marketing include servicii de Call Center, merchandising, promovare online si fata in fata, prin intermediul reprezentantilor comerciali.


DECLARATIA DE CALITATE
Am integrat cerintele si obiectivele de calitate in Manualul Calitatii, in Procedurile Standard de Operare, in Declaratia de Calitate, instrumentele de baza in activitatea noastra zilnica orientata spre calitate.